Latgales amatnieki un kulinārā mantojuma tīkla pārstāvji piedalījās starptautiskajā konferencē Minskā
14. maijā Minskā notika mācību seminārs, kurā piedalījās vairāk par 80 dalībniekiem no Latgales reģiona (Latvijas), Anīkšču un Kupišķu rajoniem (Lietuvas), Polockas, Zeļvas un Minskas rajoniem (Baltkrievijas). Semināra sākumā projekta autore Tatjana Kozačuka iepazīstināja klāteso&scaro..
Lasīt vairākLatgales delegācija piedalījās pieredzes apmaiņas braucienā uz Alānijas un Gaziantepas reģioniem Turcijā
Eiropas kulinārā mantojuma tīkls apvieno 13 valstis un 45 reģionus. Un viss, kas tos vieno ir – ēdiens! Ēdiens, viesmīlība un sarunas, kas raisās, baudot dažādus ēdienus un liek cilvēkam justies laimīgam. Vietējais, reģionālais, paaudzēm mantotais. Pieredzes apmaiņas braucienā Alānijas un Gazi..
Lasīt vairāk