Stāsts par popularitāti ieguvušām viesu nama “Zaļā sala” ceptām ribiņām

Stāsts par popularitāti ieguvušām viesu nama “Zaļā sala” ceptām ribiņām

Stāsts par popularitāti ieguvušām viesu nama “Zaļā sala” ceptām ribiņām

Jau labs laiks, kad viesiem kā silto ēdienu piedāvājam krāsnī ceptas marinētas ribiņas. 
Tās mums padodas tiešām garšīgas, jo izvēlamies vietējo zemnieku audzētu rukšu gaļu! 
Tā kā ribiņas diennakti marinējam garšvielu maisījumā, pēc tam aptuveni divas stundas cepeškrāsnī cepam, tās izdodas mīkstas, kraukšķīgu maliņu un kārdinošu smaržu ! 
Mūsu viesiem tās ļoti garšo! Šis ēdiens ir kļuvis pazīstams ne tikai mūsu novadā, labā "ribiņu" slava ir aizceļojusi līdz pat Rīgai. 
Kādu reizi viesi zvanot un piesakot naktsmītnes jautāja, vai varot viņiem sagatavot vakariņas ar slavenajām "Zaļās salas" ribiņām ! Protams, bija patīkami to dzirdēt ! 
Citā reizē, apspriežot ar viesiem kāzu mielasta galdu, atkal patīkami bija dzirdēt par slavenajām ribiņām, kad viesi teica "neko citu nepiedāvājiet siltajā - mēs tās ribiņas ņemsim "! 
Nu tad - gaidām ciemos uz garšīgajām ribiņām ! 

Ieteikt citiem: